Om

Tidigt var min tanke att utbilda mig till inredningsarkitekt på Konstfack, men min nyfikenhet och arbete i resebranschen drog mig istället utomlands under ett par år. Hemma igen studerade jag till marknadsekonom och hamnade i medie- och reklambranschen som projektledare och rådgivare. Några år senare läste jag till sist inredningsarkitektur, och år 2000 var jag färdigutbildad och startade mitt företag Dina Rum Stockholm. Ja, det blev en ganska stor, lång, givande och spännande omväg innan jag till sist började mitt arbete som inredningsdesigner.

Idag så hjälper jag mina kunder med inredning, färgsättning och ljussättning av deras hem, eller företag. Det är alltid mina kunders behov som är utgångspunkten i mitt kreativa arbete, och min uppgift är att vägleda och förverkliga deras drömmar utifrån deras önskemål. Ja, om det så rör sig om en uppfräschning av en hall eller en totalrenovering av en ny våning.

Jag arbetar också som inredningsstylist, mot media, reklam och företag. Då består mitt arbetat av allt i från att skapa artiklar och bilder till fina montrar/utrymmen. 

Förutom mina inrednings- och styling-uppdrag har jag även olika projektledaruppdrag rörande inredning.

Jag tycker verkligen om mitt arbete, och jag tycker om att se från det stora till de minsta detaljerna. Liknar mitt arbete med ett stort pussel, där alla bitar ska passa in. Min strävan är alltid att försöka lämna ett projekt med ett resultat som ligger över mina kunders förväntningar.

Så hör av dig om du behöver hjälp med att få det trivsammare hemma eller på jobbet. Jag ser med spänning fram emot att få inspirera och hjälpa till.

Varmt välkommen att höra av dig!

Annette

Annonser